W tej misji musicie zniszczyć wirusy ze sklepu z chipami.Więc piszemy posty raz ty,raz ja.Ja opisuję misje.;)Oto ona:
Musisz pójść do sklepu podłączyć tam Bassa i rozprawić się z wirusami.
Przychodzę do sklepu... Podłączam Bassa! Pełna moc! Cyber Miecz, Szeroki Miecz, Długi Miecz ładuj! Super program!
Bass zmiata super programem większość wirusów Zostało ok. 13 wirusów, załatwi się je czymś innym
S: Full
D: 7000 - 900 = 6100
Nagle pojawia się następna armia elektro-wirusów (około 100) musisz używac czegoś innego
Chip bojowy... Czarna dziura! Ładuj! Wiaaaać! Bass wyloguj się! xD
BASS WYLOGOWANY
S: b/z
D: 5200
dziura znikła.90% przeciwników wciągnęło i nagle wokół sklepu powbijały się ,,strzykawki",które w mgnieniu oka stworzyły cyber pole.Uaktywnij swoje,załaduj chipy i cyber-fuzja!!
PS:Załaduj chipy przed cyber-fuzją.Jeszcze jedno :nie musisz używac danych za utrzymanie!
Ładuję szystkie chipy (oprócz synchro) teraz synchro chip! Cyber-Fuzja! Będzie się działo... Elektro miecz! W drugiej ręce Wodny Miotacz!
S: b/z
10 zwykłych wirusów zostało-zniszcz je!
Wodnym miotaczem je... Chlap, chlap, chlap xD i rozwaliłem 3, resztę elektro-mieczem... Bzz x7 xD
Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz to pszczoła
Nagle pojawia się wrogi navigator który chce Cię zniszczyć!!!Zniszcz go!!!Twój stan ma prawo się zmniejszyć jak oberwiesz!!!Więc uważaj!!
Niech to! Atakuję go Wodnym miotaczem, żeby go trochę zatrzymać, teraz Ultra Miecz! Przebijam gościa na wylot BWAHAHAHA! xD
Zdążył uniknąc ataku w połowie jego stan spadł do 50% całego życia
Skok w tył, MiniBoomer! Aero Buty! Lece bo chce... xD Strzelam w niego z wodnego miotacza xD
25%
Kończę długim mieczem, atak z powietrza.
Rozpada się na cząsteczki...misja wykonana !!!Dostajesz: Chip Stat Speed[+5] -jednorazowy chip który dodaje na walkę 5 pkt. szybkości.